Kjøpe rett sølv kjede

Design, type og størrelse på kjedet eller kjede vil spille en viktig rolle på om det ser bra ut på deg. Bruk informasjonen i denne artikkelen for å forberede deg til neste gang du går shopping for en sølv kjede.

silver_necklace_f

Det finnes flere typer sølvkjeder produsert i bransjen. Deres navnekonvensjoner er ikke standardisert, og som et resultat en kjede med en bestemt type på lenker kan bli kjent med forskjellige navn. De vanligste typene er kabelkjede, ankerkjetting, ball-kjeden, slange kjede, boksen kjeden, omega kjetting og tau kjede. Deres navn stammer fra deres samlede særegne utseende eller fra formen på sine lenker. Dessuten er verdt å nevne at sølv kommer i flere varianter, sterling sølv er den høyeste kvalitet i smykker. Disse kjedene vil være merket 925 å indikere deres andel av sølv, mens sølvbelagt halskjeder ikke vil bli merket, men tilbyr lignende utseende til rimelige priser. En skinnende sølvkjede vil matche ethvert antrekk, mens de tynnere de er perfekt for anheng siden de tillater all oppmerksomheten å være fokusert på det.

Sølvkjeder kommer i mange stilarter, med mange av dem med innebygde edelstener eller pryd design. Turkis, sort agat eller lapis lazuli kraftig forbedre skjønnheten i en sølv kjede. Den choker er en spesiell type kjede, som består av ett eller flere bånd er montert tett rundt halsen. Mens noen chokers er stive, andre er laget av fleksible tråder av sølv eller stille ut et lite anheng. Designene er for mange til å liste opp og mulig ser du kan oppnå er enorme. Når du bruker halskjeder prøver å koordinere dem med andre tilbehør en alltid velge en design som fremhever konturene av halsen.

Kjede og halskjeder i sølv bransjen kommer i standard lengder for både menn og kvinner i to «trinn. Kjedene vil vanligvis faller på et bestemt sted på brystet, avhengig av kjønn på brukeren. Standard kjede størrelser for kvinner starter på 16 «(choker lengde) og nå opp til 24» å falle under halsen. Standard kjede størrelser for menn starter på 18 «og nå opp til 24» å falle over sternum. Du må måle halsen for å finne den riktige kjedelengde for deg. Pakk en myk målebånd rundt halsen på kragebeinet og noter nummeret. For menn denne målingen er nøyaktig den samme som deres skjortekragen størrelse. Det er svært viktig å merke seg enn når du velger en sølv kjede eller kjede deg må velge minst den andre størrelse opp.

Selvfølgelig ville alltid kjøpe den samme lengden på hals være helt kjedelig. Velg den lengden du ser passe basert på design og utseendet du ønsker å oppnå, avhengig av anledningen og årstid. En lang kjede går bra med en turtleneck skjorte i vinter, mens en choker vil se bra ut med av halsen skjorte eller kjole. Husk at jo lenger kjede dyrere det er, så kan du vurdere andre alternativer som en sølv plate hvis du er på et stramt budsjett.

Sammenkobling høyre sølv kjede med et passende antrekk vil helt sikkert forbedre aspekter av enhver kvinne. Når du kjøper en sølv kjede eller kjede vurdere halsen størrelse, tykkelse og form av kjedeledd, type antrekk og anledninger som du har i tankene for det, og du bør være klar til å se din beste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *